Harm-Jan & Jenieke trouwen

Dit zijn de bruid en bruidegom over wie je vandaag leest: Harm-Jan en Jenieke. Ze vierden maar liefst twee dagen hun trouwfeest. Twee dagen vol moois! De blik van Harm-Jan als hij Jenieke voor het eerst ziet, bijvoorbeeld. Of de persoonlijke geloften die ze in de kerk aan elkaar voorlezen. Dat straks.

Eerst naar dag één. Het is gezellig druk in Jeniekes ouderlijk huis als ik ‘s morgens aankom. Nagels worden gelakt, haren worden gekruld, versieringen worden opgehangen. Ik maak buiten een foto van de jurk en als het begint te druppelen nemen we hem snel weer mee naar binnen. Regen ja, dat wat je nou net niet wil op je trouwdag. Maar daar trekken Harm-Jan en Jenieke zich niets van aan. Het maakt de fotosessie op een binnenlocatie misschien wel extra gezellig. ‘s Middags gaan we in plaats van een boottocht over naar plan B: de bowlingbaan. Hoe leuk is dat? Ik neem je mee.

 

Dag twee. Als iedereen uitgeslapen is ontmoeten we elkaar weer bij ‘Onder Ons’ in Dalfsen. Zelfde bruid en bruidegom, andere trouwauto. En er iets nog iets veranderd, als je goed kijkt naar Jenieke! Na een uitgebreide brunch kan ik het dak op voor wat groepsfoto’s, waarna we naar Oudleusen vertrekken voor een prachtige kerkdienst.

 

Tijd voor de borrel. Terwijl de gasten van hun drankje genieten, gaan wij er nog even snel tussenuit voor nog één fotosessie. Want als er zo’n trap is op je feestlocatie, moet dat natuurlijk ook worden vastgelegd. Bedankt lieve Harm-Jan en Jenieke dat ik erbij mocht zijn!

 

Datum: 9 & 10 juni 2017 | Binnenlocatie trouwfoto’s: Wildkamp Lutten | Trouwreportage: Jellien Fotografie | Trouwlocatie: Onder Ons, Dalfsen | Kerk: Protestantse Kerk Oudleusen