Trouwfotografie

Jullie gaan trouwen, van harte!

Zo’n mooie dag verdient mooie foto’s die je later met veel plezier terug kunt kijken. Graag breng ik jullie trouwdag in beeld. Benieuwd of ik op jullie datum nog beschikbaar ben? Of interesse in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek? Neem contact met me op, leuk!

Werkwijze

Voor de bruiloft maak ik graag kennis met jullie. Wie zijn jullie? Wat zijn jullie plannen en ideeën? We spreken de dag alvast een beetje door en ik laat jullie mijn fotoalbums zien. Na dit gesprek is het natuurlijk helemaal aan jullie om kiezen voor mij als fotograaf.

Tijdens de bruiloft vind ik het belangrijk om momenten te vangen zoals ze zijn. Je zult mij tijdens de dag dan ook zeker geen aanwijzingen horen geven. De fotoshoot is een ander verhaal, daarbij zorg ik dat jullie ontspannen op de foto staan en geef ik jullie af en toe wat aanwijzingen. Ik leg graag echte emoties vast en ben gek op mooie details.

Na de bruiloft ontvangen jullie binnen enkele dagen na de bruiloft een preview. Zo heb je al snel wat foto’s om te laten zien en van de dag na te genieten. Als de foto’s af zijn stuur ik ze per post naar jullie op in een mooi cadeaupakketje.

Tarieven

Een bruidsreportage boek je vanaf € 1.395,- voor 6 uur fotografie. Per extra uur fotografie betaal je € 125,-. Na een kennismakingsgesprek maak ik voor jullie een offerte op maat.

Deze tarieven gelden voor aanvragen vanaf juni 2022 en zijn inclusief btw. Inbegrepen zijn ook bewerkingsuren en materiaalkosten. Reiskosten worden apart berekend.

 

Kijk hier voor meer informatie over trouwalbums.

Jullie krijgen

Een kennismakingsgesprek.

 

Een snelle preview van ongeveer 10 foto’s, eén tot twee dagen na de bruiloft.

 

Alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s binnen 8 weken (in het hoogseizoen kan het enkele weken langer duren) in hoogste resolutie op een houten USB-stick in linnen doosje, én enkele fotoafdrukken, per post toegestuurd.

 

€50 korting op een loveshoot op een locatie naar keuze.

Dit zeggen anderen